NINJAN SKRIVER:

Alltså min rektion på att kissy skulle skriva så var liten, jag har haft tuffa år. Min ex- pojkvän gjortde slut av den dumast anledning som finns och jag fattar inte.

Jag är en stor fegis och det var därför han gjorde slut, för att jag är en fegis. I hela mitt liv har jag alltid varit blyg och jag hatar det men jag kan inte rå för det. Jag har träffat många nya vänner i år men ibörjan av året vågade jag inte prata med dom, nu är dom mina vänner och det känns som om jag har känt dom hela livet. Det känns som jag aldrig kommer få en pojkvän igen, eller så hittar jag den rätta men jag vet inte. Så länge jag är så feg så händer det inte.

När jag är med mina vänner i skolan så är jag inte feg bara konstig men när jag ska göra redovisning så blir jag feg och dom i klassen frågar varför. Jag säger alltid att jag är feg, för att jag inte vill göra misstag eller göra något fel, det är därför jag är feg.

 Jag går också på sång och jag är alltid feg eller nervös innan jag ska gå på senen. Men när jag sjunger så känner jag mig fri och vill bara vara det.

Jag tror det är många som känner så också men om ni göra saken ni älskar så kan det hjälpa. Jag älskar musik och lyssnar på det så hjälper det.

AV: NINJAN